NORID-akkreditering

NyFritid Media ble i høst NORID-akkreditert registrar. Vi registrerer nå NO-domener selv, og gir alle kunder ut året fordelaktige priser, fra kun kr. 75 per domene!

Ansvarlig selskap NyFritid Media er dannet

Dagen i dag er en milepæl, (6. august 2013) - Ansvarlig selskap NyFritid Media er dannet - det gamle selskapet tar over all egenkapital, kunder og leverandøravtaler fra og med 1. august 2013.

Kundene vil ikke merke noe til dette - men vi vil satse på nye produktområder, og øke selskapets omsetning etterhvert.

Bokkjøp utvider!

Vi har gleden av å kunne tilby i overkant av 20 000 bøker ved vårt lager på Leka i Nord-Trøndelag.

Bøkene vi har er i alle sjangre, alle årstall og er en blanding mellom brukt, nytt og ubrukt. Hovedutsalgsstedet vårt er nettstedet www.bokkjøp.no - men også et utsalgslokale vil komme på plass iløpet av vinteren.

Med dette øker beskjeftigelsen med Avdeling Netthandel med 50%, iallefall det første året.

NyFritid Media vokser!

Vi har en gledelig nyhet til våre kunder, nye som gamle: I går, søndag 3. februar signerte NyFritid Media kontrakt med Networld Norway DA, om oppkjøp av kundene til tjenesten Nhost. Kundene administreres nå av NyFritid Medias tjeneste NorskHosting.

Vi vil iløpet av denne uken overføre alle kunder til nytt kundepanel, og alle får nye priser, tjenester, muligheter og må tilbakestille sine passord. Brukernavn er samme som før, passord må tilbakestilles for alle.

Kundene vil få en e-post når det nærmer seg deres tur om flyttingen, og hvordan den er planlagt.

Det vil ikke bli noe særlig nedetid. Den eneste nedetiden vil være på grunn av oppdateringer i DNS-servere rundt om i verden tar noen timer. Ellers er det intet å bemerke.

Kunder som hadde tid igjen på sine tjenester vil få godskrevet dette.

Alle TeamSpeak kunder flyttes over på nye tjenere og vil trolig miste all informasjon på tjenestene sine. For å møte dette gir vi to uker gratis tilgang med de samme pakkene som før, etter det kr. 1,5 per bruker! Fra 1. april fra kr. 1,75 per bruker per måned ved årsbetaling!Hilsen
Petter
Daglig leder

Flere artikler …

  • 1
  • 2

Postadresse Ansvarlig selskap NyFritid Media, Leknessjøveien 156, 7994 Leka. Besøksadresse Leknessjøveien 195, 7994 Leka
Personvernerklæring - Tjenestevilkår - Ansvarsfraskrivelse